Jarosław Antonik

Specjalizacje

· Mistrz kuchni śródziemnomorskiej, a w szczególności włoskiej pizzy oraz dań z mięs i ryb.

Doświadczenie zawodowe

Od prawie 30 lat wspólnie z żoną prowadzimy prywatną firmę. Aktualnie prowadzimy dwie restauracje. Jedna z nich istnieje od 2015 roku o nazwie “Trattoria Włoskie Klimaty”. W Trattorii gotujemy po włosku na prawdziwych włoskich produktach. Posiadamy tradycyjny piec do pizzy opalany drewnem. To miejsce powstało z pasji do gotowania i podróżowania.

Doświadczenie zawodowe

Od 2019 roku z potrzeby poszerzenia usług gastronomicznych na lokalnym rynku otworzyliśmy kolejną restaurację o podobnej nazwie “Trattoria Nasze Klimaty”, w której realizujemy już szerzej pasję kulinarną serwując zarówno tradycyjne polskie dania, pizzę z pieca opalanego drewnem, oraz realizując liczne fantazje kulinarne.

 

W tym co robimy stawiamy na dobre produkty, smak, jakość i zdrowe jedzenie, oraz atmosferę jakiej doświadczają nasi goście.